Chandru fik os ud af Mumbai

Chandru Shahani er vores første rigtige indiske kontakt. Nej han er sgu en ven. Og en helt.

Mumbai gik pludselig amok i terror og få dage før vi skal lande i storbyen skyder de stadig lige over for Bentlys hotel hvor vi har booket rum. Det gider vi ikke lige nu. Trods min nygerrighed og næse for uro har Christina overbevist mig om at eneste alternativ til at lukke helt ned er at få en flyver ud af Mumbai lufthavn umiddelbart efter vi lander mandag morgen kl. 04.25.

Og det er her Chandru Shahani kommer ind i billedet. Jeg sidder på arbejde da Chris stiller sit ultimatum og jeg har ikke uendelig meget tid til at begynde at lede efter passende flyafgange til Goa. En sms fra vores naboer Claus og Jette forklarer, at de kender en der hedder Chandru, der bor i Pune, og at han nok skal kunne hjælpe. Send ham endelig en mail.

Jeg tager chancen og sender ham en mail. Udtrykker naturligvis min sorg over den forfærdelige tragedie i hans land og vupti vender han tilbage med bookinger på fly der passer. Skulle der være andet?

Det er et rent tillidsforhold. Vi har været i mailkontakt i få minutter og han har lagt ud for fem billetter som jeg har fået per mail. Han sender et kontonummer og jeg overfører via netbank. Det er det mest effektive rejsekonsulent jeg nogen sinde har handlet med. Måske er han rejseagent. Jeg aner det ikke. Men jeg takker ham og har ham allerede i gang med at bestille billetter til Andamanerne i januar og tog mellem Chennai og Mumbai i februar osv. Det går bare som smurt.

Det er således med min varmeste anbefaling af jeg henviser til Chandru hvis nogen skulle have brug for en lokal rejsekoordinator. Hils endelig fra mig.

Chandru Shahani. Email: mane106@hotmail.com

One response to “Chandru fik os ud af Mumbai

  1. Rikke Bergsagel

    Ja ja ud Mumbai, nu har jeg læst det 7 gange!!! Nu der da snart komme noget nyt….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s