Videre fra Goa

Saa er vi paa vej ind i Idien. Hampi er foerste stop og det er i sandhed en anden oplevelse end Goa. En meget hellig by tilsyneladende, fyldt med pilgrimme fra hele landet, der i morges vaekkede mig klokken 6 paa vej ned for at bade i floden, der loeber lige neden for vores guesthouse.

Folk er saa troende, at en kvinde i gaar aftes loeb hen mod bagenden af en ko, der urinerede og med haenderne foldet i skaal, drak og vaskede sig i den hellige kos vand.

Paa billedet sidder vi i toget fra Madgao til Hospeet. Se flere billeder ude til hoejre.daniel-og-theo-laeser-avis-i-toget-fra-goa-til-hampi1

3 responses to “Videre fra Goa

 1. Det ser bare hyggeligt ud for både far og søn .. glæder mig til at høre mere om hellige mænd, køer og pc-liv i Indien.

  Fed bondebør, du lige har anskaffet dig dér 😉

  Hilsner til jer alle fra mig og Ane

 2. Hej med jer allesammen.
  Hvor er det hyggeligt at følge med i jeres rejse – det er ikke så lidt i allerede har oplevet. Mens i rigtig nyder de blå bølger boltrer vi os rundt i det hvide hav. Sneen er kommet her til Calgary og ligger tyk, blød og hvid – ca. 20 cm. Den hænger tungt fra træerne og sender løfter (forhåbentligt!) om en hvid jul. Ski, kælke og skøjter er kommet frem og bliver brugt flittigt hver dag efter skole. Der er både kælkebakke og skøjtebane i parken for enden af vores vej.
  Kys og kram til alle
  Pede

 3. Mens jeg sidder her og læser om jeres fantastiske oplevelser kigger jeg ud af vinduet og ser bare trist, kold, kedelig, fugtig småregn og begyndende mørke (kl. er 14.23)!
  Super fedt at følge med i Jeres eventyr. Jeg tænker jo straks tilbage på vores egen skønne tur sidste år og kan genkende de afslappede glade smil på Jeres læber når jeg kigger på billederne.
  Vi har det alle godt her i Trekroner. 2.c. kører derud af og der er julearrangement på fredag i klassen (som også er Fionas fødselsdag).
  Den 17. kommer min mor hjem fra Beijing og tilbringer julen her hos os i Trekroner. Det bliver hyggeligt. Børnene er på toppen med adventsgaver, julekalendere, konfekt osv. Forældrene er lidt mere stressede over gaveræset osv.
  Kan I have det fortsat fantastisk. Nyd det stort og send os en lille tanke ind imellem.
  Kram fra Jane

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s