Se vores seje unger holde en krokodille

Har du mon nogensinde holdt en krokodille? Nej vel. Det har jeg heller ikke. Men det har Julian, Rebecca og Theodor. Forleden besoegte vi Krokodile Bank, som er Indiens stoerste reservat for krokodiller og andet kryb. Her kunne man se et hav af de store baester, hvor af de fleste af faetrene lever i Indiens natur. Augggg…jeg vidste sgu ikke, at de var her i Indien…Godt jeg ikke vidste det, inden vi bestilte rejsen 🙂
 
Da vi stod og kiggede paa saltvandskrokodillerne, som kan blive op til otte meter lange, kom en mand, og spurgte om vi ville fodre dem. “Ja, hvorfor ikke. Man skal vel bare holde en halv ko frem paa flad haand,” var Daniels kommentar… Vi noejes med at smide koed og knogler ind til baesterne, som kastede sig fraadende over maddingen. Pyhhh, pludselig var de kun en meter hoeje murer omkring buret bare ikke saerligt hoeje, og jeg bad boernene lige tage et skridt tilbage.
 
Lidt efter kom manden med en krokodilleunge, som kiggede paa os med gule oejne og et skarpt tandsaet. “Bare hold den stramt rundt om kaeben. Saa kan den ikke bide”, sagde manden. Klart nok. Ungerne tog plads med baade krokodille og kvaelerslange klar til fotografering.

One response to “Se vores seje unger holde en krokodille

  1. Kære Theodor
    Vi har lige set billederne hvor du holder en krokodille og en slange – det ser godt nok sejt ud, hvordan turde du det? Vi så også at Rebecca huggede sten – hvorfor gjorde hun det? Og vi så damptoget – kørte I med det og findes der kun damptog i Indien?

    Vi har også været på ferie – på Gran Canaria. Der var swimmingpool og jeg badede i den hver dag! Og vi fik is og sejlede med en båd der havde glasbund.

    Jeg glæder mig til at du kommer hjem, for så skal vi lege rigtig meget i puderummet. Og når det bliver sommer, så kan vi lege udenfor uden en masse tøj på. Og vi kan besøge Siri i vuggestuen, for der begynder hun om to uger.

    Hej hej fra Frej og familie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s